Formulare Tipizate Gratuite

Formulare download. Formulare tipizate gratuite. Formulare contabile in excel, model formulare, formulare postale, formulare ITM, formulare tipizate, model formulare tipizate, formulare inmatriculari auto, formulare radieri auto … informatii, acte necesare …

Factura Word » Model factura fara TVA


Model factură fara tva word. Factură word. Formular factură fără tva download. Model factură fără TVA cod 14-4-10/aA.

Ce este factura?

Factura =act justificativ privind vânzările şi cumpărările de mărfuri, lucrările executate şi serviciile prestate, precum şi mărfurile lăsate în păstrare; formular tipărit pe care se întocmeşte un astfel de act. ( Definiţie: Dex on-line)

Model factură fară TVA JPEG


Formular: Factură Word » Model factură fără TVA
Document: Word
Mărime: 36,5Kb
Gazda doc: docs.google.com
Download: Factură Word » Model factură fără TVA
(Nu poti descarca? Vezi detalii)
Sursa: tipizate24ore.ro

Normele de Întocmire şi Utilizare a Facturii

Anexa nr.3 a O MF 2226/2006.

Formular cu regim intern de tipărire şi numerotare.
1. Serveşte ca: – document pe baza căruia se întocmeşte instrumentul de decontare a bunurilor livrate şi a serviciilor prestate; -document de însoţire a mărfii pe timpul transportului, după caz;-document de încarcare în gestiunea cumpărătorului; -document justificativ de înregistrare în contabilitatea furnizorului şi a cumpărătorului;-alte situaţii prevăzute expres de lege.

2.Se intocmeşte, în două sau mai multe exemplare pentru livrări de bunuri şi/sau prestări de servicii.

În situaţia în care factura nu se întocmeşte în momentul livrării, bunurile livrate sunt însoţite pe timpul transportului de avizul de însoţire a marfii. În vederea corelării documentelor de livrare, numărul şi data avizului de însoţire a mărfii se înscriu în formularul de factură.

3. Circulă, dupa caz:- la furnizor; -la compartimentul desfacere, în vederea înregistrării în evidentele operative şi pentru eventualele reclamaţii ale clienţilor;-la compartimentul financiar-contabil, pentru înregistrarea în contabilitate;- la cumpărător: -la compartimentul financiar-contabil, pentru acceptarea plăţii, precum şi pentru înregistrarea în contabilitate.

4. Se arhivează, după caz: – la furnizor:- la compartimentul desfacere; – la compartimentul financiar-contabil; – la cumpărător.

2 comentarii la “Factura Word » Model factura fara TVA

 1. Rule No.1 (single)…,,Post any comments that does not related the subject Invoice A4 – Model VAT invoice, require us to remove. For Link Exchange with 24 standard site info clik HERE Thank yor for understanding.”

  Regula nr.1 (unica)…,,Postarea oricărui comentariu ce nu are legătură cu subiectul Factura A4 – Model factură fără TVA, ne obligă să îl ştergem.
  Pentru Link Exchange cu siteul Formulare tipizate utile clik AICI
  Mulţumim pentru înţelegere.” Graty & Petru

 2. firstcont
  12/03/2014

  Foarte util articolul despre factura.

  Programul de facturare online http://www.firstcont.ro ofera facturi personalizate A4 cu logo firmei, avand de asemenea posibilitatea de a alege din cele 3 modele de facturi. De asemenea, puteti opta si pentru facturi a5 daca aveti foarte putine articole.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: