Formulare Tipizate Gratuite

Formulare download. Formulare tipizate gratuite. Formulare contabile in excel, model formulare, formulare postale, formulare ITM, formulare tipizate, model formulare tipizate, formulare inmatriculari auto, formulare radieri auto … informatii, acte necesare …

Cerere aviz de principiu pentru Sărbătorile Iaşului


Sărbătorile Iaşului
,,Oraşul Iaşi îşi aşteaptă oaspeţii în toate zilele anului, dar, doar în perioada Sărbătorilor Iaşului, pelerinii veniţi să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Iaşului şi a întregii Moldove, au parte de o contopire a bucuriei, a credinţei şi a speranţei într-un moment magic în care prezentul se îmbină cu speranţa viitorului.

Pentru a-şi cinsti cum se cuvine musafirii veniţi din toate zonele ţării şi din străinătate, Primăria Municipiului Iaşi organizează an de an o suită de peste 100 de manifestări culturale, umanitare, comerciale, sportive şi de divertisment care vin să completeze amplul program religios pregătit de către Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. Astfel, dintre acţiunile de mare anvergură ce se desfăşoară cu ocazia Sărbătorilor Iaşului amintim Masa şi Ceaiul Pelerinilor, Promenada Costumelor de Epocă, decernarea Premiilor „Pogor”, Festivalul folcloric „Trandafir de la Moldova”, spectacole şi concerte în aer liber, Târgul de Toamnă şi Sărbătoarea Vinului, cupe şi competiţii sportive etc.

În fiecare an, ziua de 14 octombrie, Hramul Sfintei Parascheva, se deschide cu Sfânta Liturghie oficiată de un înalt sobor de preoţi în Catedrala mitropolitană din Iasi şi se încheie cu un splendid joc de artificii oferit tuturor participanţilor la Sărbătorile Iaşului de către Primăria Municipiului Iaşi.”

Model cerere aviz de principiu pentru Sărbătorile Iaşului-târgul meşteşugarilor

 

 

 

DOMNULE PRIMAR

 

 

            Subsemnatul(a),_________________________________________________, tel. (mobil / fix): __________________________________, în calitate de administrator al SC / PFA / ÎI / ÎF ____________________________________ cu sediul în localitatea ________________________,  str. _________________, nr. _______, bl. _________, sc. __________, et. ______, ap. ______, CIF _____________, înregistrată  în Registrul Comerţului cu nr. _______________________, vă rog să aprobaţi eliberarea avizului de principiu pentru participarea la ______________________________ cu următoarele produse: _____________________________________________________________, pe o suprafaţă de ___________ mp.
 
 
Anexez:

    copie după certificatul de înregistrare eliberat de O.R.C.;

 

    alte documente (specificaţi): ………………………………………………………………………….

  
            Declar pe proprie răspundere, sub sancţiunea Codului Penal, că actele depuse în copie sunt conforme cu originalele.
 
 
 
Data: _____________                                            Semnătura

                                                                                    şi ştampila: ______________

 
Formular: Cerere aviz de principiu pentru Sărbătorile Iaşului/târgul meşteşugarilor
Sursă: www.Primăria Iaşi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: